2014. aug. 28.

Kritika - Veled, de nélküled

(LINK)
  • FEJLÉC:
    Nem tetszik. Nagyon nem. A háttér még elmegy, de a két PNG borzalmasan van kivágva.  A cím betűtípusa sem illik ehhez a fejléchez, szerintem rendelj egyet valamelyik design blogtól.
  • DESIGN:
    Nagyjából rendben van, viszont a BEVEZETŐ rész olyan kis betűkkel van írva, hogy azt hittem megvakulok, mire elolvasom. Ezt nagyítani kell. A menü modulba nem tudok "belekötni", szépen meg van csinálva. A blogarchívumot feljebb raknám, hogy a blogot olvasók könnyebben megtalálják azt, amit keresnek. A feltett kérdésed, miszerint folytasd-e, vagy ne a blogot, kiábrándító. Ilyet SOHA NE KÉRDEZZ! Kezdjük ott, hogyha tehernek érzed a blog írását, akkor nem kellett volna belevágni. A másik dolog... Vannak bizony rosszmájú emberek, akik minden blogon ész nélkül kattintanak a negatív visszajelzésre, ezt tapasztalatból mondom. Ha blogolsz, akkor azt mindig elsősorban a saját szórakoztatásodért (értsd.: Saját magadnak írj, élvezd!)  tedd, és csak másodsorban az olvasókért.
    A bejegyzések címe tetszik, ilyesfajta betűtípussal kellett volna írni a fejléc címét is.
    A fejezetek legyenek sorkizártak!
  • BEJEGYZÉSEK:
    - Prológus: Nem fogott meg. Gyorsan ledaráltad, és ennyi. Ordibál, elveszti az állását, keres egyet. Ennyi. Egy prológusban az a lényeg, hogy megfogja az olvasót. Legyen benne egyfajta sejtelmesség, utaljon vissza a múltra, vagy a jövőre. De a legfontosabb: részletezni kell. Olyan dolgokon siklasz át, mint az érzelmek. Alig beszélsz róluk. Ezt csak gyakorlással, és nagyon sok olvasással tudod fejleszteni, ezért ajánlom!
    - Fejezetek
    Kettőig jutottam. Nem igaz, hogy semmi érzelem nincs benne! Csak tettek, hátsó érzelmekből semmi sem jut felszínre. Ezen nagyon gyorsan változtass, mert már alapból az sablon, hogy egy One Direction fanficet írsz. Ha nem módosítod, nem nagy jövőt jósolok a blognak, ne haragudj.

    Remélem nem bántottalak meg, a kritikámat csakis építő jellegűnek szántam!

  • PONTOZÁS: 3/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése