2014. aug. 21.

Kritika-Hope & Love

Link (x)

Kinézet: Huu, kezdeném a fejléceddel.Először is jobban össze kellett volna mosni, mert a jobb oldalon nagyon látszanak a hibák. A lány és Harry nagyon rosszul vannak leradírozva. Miért van ilyen közel?! És ha már így szeretted volna akkor normálisan radírozd le mert azt se tudni ki-kinek az arcába van belesatírozva. Különösebb bajom nincs csak a háttér túl sötét, választhattál volna valami szürkés/ezüstös hátteret.

Írásmód:Nem is rossz, nem is rossz DE. Mi a jó ég ez a mondat?  Apró csövek állnak ki a(???) magamból, amik egy meglehetősen nagy gépbe vannak bevezetve.  Különösebb bajom nincs vele, kell rajta csiszolni mert még olyan tipikus "kezdő" írásmódod van.De nem rossz.

Történet: Miért akad a kezembe mindig egy sablon blog? Az a szokásos balesetes történet.Annyiban jó, hogy vannak benne apróbb "nem sablonos" részek, de csak 1-2 helyen.Nekem nem nyerte el a tetszésemet.Elég unalmas, mivel már olvastam ehhez hasonló blogot NEM EGYET.Mivel még nem régi a blog ezért NEM KÉSŐ valami csavart beletenni, ha pedig tervezed akkor sok sikert!

Remélem segítettem, és nem sértettelek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése