2014. aug. 26.

Design átalakítás - Remember when the sky is grey...

Második design átalakításom, a béta rendelésből! A rendelővel nagyon jól együtt tudtunk dolgozni, én meg megpróbáltam a maximumot kihozni magamból. BLOG LINK

 Volt


Lett

5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, nagyon szép lett és nagyon hálás vagyok! :)

    VálaszTörlés
  2. itt a probléma az, hogy biztosan nem volt gyerekszobád, ha egyből a származásommal akarsz visszavágni, mert arról, hogy ebbe a városba születtem nem én tehetek! Másrészt, az én blogsablonomat Sam Row csinálta, harmadrészt meg, azért jelentkeztem ide, mert azt hittem van akkora színvonala, mint más rendes design blognak, pl. Kawaii.. :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyim is Ózdi, és imádom. Nekem nem volt gyerekszobám, ugyanis anyukámmal aludtan együtt, 8 éves koromig, míg apukám Angliában volt/van :) Persze ott is voltak játékok ;) Ha nem tetszik a blog, akkor NE OLVASD, egy intelligens ember ezt tenné, és nem írogatna itt névtelenül (bár én tudom, hogy Nagy Annamária vagy, szóval m1)

      Törlés
    2. És ajánlom, hogy ne hajlítgass egy 1 hónapja működő design blogot, egy több évessel, ha tudsz jobbat rajta, de valószínűleg szükséged lesz szemüvegre, ugyanis ha nem látnád kint vannak a kreditek :) És te nem tetted ki a sajátodat. Valamint: minden blogsablon amit deviantart-on találsz az összesen úgy 10 db sablonból lett átszabva, előbb gondolkozz aztán beszélj :)

      Törlés
  3. Kawaii-nak is van ám színvonala, pl. hogy a blogskinsről leszedett sablonokból kiszedve a Creditet rakja fel...

    VálaszTörlés