2014. aug. 28.

Kritika - Véres sorscsapás

(LINK)
  • FEJLÉC:
    Jó...lenne. A cím olvasható, a betűtípus rendben van, de nem értem, hogy miért kellett a háttérbe még egy Palvin Barbi. Helyette Niall-t kellett volna beraknod, ha már róla is szól a történeted. A jobb felső sarokban levő kérdésnek borzalmas a betűtípusa, nem is illik a fejléchez. Ajánlom, hogy cseréld.
  • DESIGN:
    A fejléchez nagyon nem illik ez a növényes, szürke színű háttér. Vagy ezen, vagy a fejlécen változtass! Hiányolom a chat-et, a szövegeket tedd sorkizárttá!
  • BEJEGYZÉSEK:
    - Prológus: Nem volt rossz, viszont többet írhattál volna arról a bizonyos mámorról, amit a lány átélt.
    "Ám más okokból. Hamar odaért a fiú vállához, ám pár centire tőle megállt" - szóismétlés, ügyelj rá.
    "Az izzadság szaga, a fiú természetes illata, a vér aromája..Nem bírta tovább. Durván túrt bele a fiú koromfekete hajába, és azzal a lendülettel magához rántotta. A fiú szemei kippatantak, de mire reagálni tudott volna, a lány egy kést döfött a vállába, megvárta még elvérzik." - szóismétlés, szóismétlés, szóismétlés! Zavaró! + helyesírási hiba...
    - Fejezetek: Továbbra is találok szóismétléseket, erre nagyon figyelj, mert idegesítő, hogy minden második mondatban találok, enyhe túlzással.
    " A lány gyomra felmordult. Éhes. Már majdnem másfél napja nem evett. Senki nem járt az erdőbe. Mindenki tudta, ha betéved valaki, senki nem tér vissza. * CSATT * Egy ág tört össze. Ember? A lány nesztelenül emelkedett fel a földről, és a hang irányába haladt. * CSATT * Egy újabb ág" - ilyet ne! Elrontja az egészet! Akkor inkább így: Csatt...
  • TRAILER:
    Nem...nagyon nem jött be... Csináltass valakivel egyet.

    A blogod nem fogott meg, nem keltette fel bennem az érdeklődést. Ajánlom, hogy kezdj valamit a fejléccel, és a design-nal, illetve csináltass új trailert. A szóismétlésre (+időnkénti elírásokra) figyelj, chat-et rakj a blogba.

    Remélem nem bántottalak meg, a kritikámat csakis építő jellegűnek szántam!

    PONTOZÁS: 4/10


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése