2014. szept. 14.

Kritika - Full of secrets: It's my life

(LINK)
  • FEJLÉC/DESIGN:
    A fejléced tetszik, Kivéve az F betű alatt levő M (?) betű, illetve a BROKEN felirat. Elrontja az összhatást. A design-non van mit javítani. A legelső hiba - ha lehet így nevezni - ami szembetűnt, az a kurzor színe volt. Oké, hogy kék-lila-rózsaszín színek dominálnak a blogon, de ennyire azért nem rikító az a rózsaszín, szerintem cseréld. Hiányolom az oldalmodulokat. Szereplők? Trailer? Vagy bármi más, például a szerkesztőről információ... Ezen felül azonban nem rossz a kinézet, néhány dolgon azonban még csiszolni kell.
    A bejegyzéseket tedd sorkizárttá, és jobban tagold a szövegeket, mert így elég zavaró!

     
  • BEJEGYZÉSEK:
    - Prológus: Nem fogott meg. Meghalt az anya, és a gyerek különleges. Ennyi. Valakinek ez bejön, valakinek nem.

    "-Megszületett!Kislány! Jöjjenek azonnal, megszületett!-kiabált a házvezetőnő egy rangos, kisvárosi ház folyosóján-Óóóóó, és azonnal hívjanak egy orvost!-tette hozzá elsápadva." - nem jó! - Így helyes: - Megszületett! Kislány! Jöjjenek azonnal, megszületett! - kiabált a házvezetőnő egy rangos, kisvárosi ház folyosóján - Ó, és azonnal hívjanak egy orvost! - tette hozzá elsápadva. (Szóközök! Minden "-" ilyen jel után kell egy szóköz, így lesz szép, és áttekinthető a párbeszéd.)
    - Fejezetek: Az első fejezetben ugyanaz a hiba, mint a prológusban, a párbeszédeket tagold, illetve mondatvégi írásjelek után a szóköz kötelező! Túl rövid lett az első rész, túl gyorsan ledaráltad az "action-t" (= értsd.: fontos rész, "akció", eseménydús pillanat).
    "Ó, drága anyukám, bárcsak te is itt lennél velem, hogy segíts rajtam! Drága apukám, annyi kínt éltél át miattunk, és már te sem tudsz mellettem állni!- patakzottak a könnyeim. - időnkénti szóismétlés, ezekre figyelj, használj szinonimaszótárat!

    Két fejezet után sajnos nem keltette fel az érdeklődésemet a blogod, ami annak tudható be, hogy nagyon rövid egy-egy fejezet. Ha ezen változtatsz, tagolod a szöveget, és a design-t is felfrissíted, akkor lehet, hogy tetszeni fog, ugyanis én kifejezetten fantasy párti vagyok.


    Remélem nem bántottalak meg, a kritikámat csakis építő jellegűnek szántam!


    PONTOZÁS: 5/10



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése