2015. jan. 11.

Egy kis önreklám!

 Hali-gali!


 Sokan nem tudjátok, de az elmúlt napokban (úgy 2 hete) kedvem támadt újra történetes blogot írni. Nem kellett sokat gondolkoznom a témán, ugyanis rengeteg ötlet kering(ett) az agyamban megírásra várva. 

A történet röviden: 
 A főszereplőnk, Kíra egy átlagos 14 éves lány, aki, mint a legtöbb kortársa minden áron szépségre, népszerűségre és befolyásra vágyik. Elkezd olyan emberekkel barátkozni, akik, fiatalságuk ellenére eléggé koravének, és kis időn belül ő is olyan lesz, mint ők. 
 A történet fordulópontja: elmegy egy buliba az ún. "barátaival" és másnap emlékek nélkül tér magához egy padon közel az otthonától. Napokig titkolja ezt az egészet, ám a gondolat természetesen nem hagyja nyugodni: Mi történt Péntek este? 



Végül a nővére segítségével sikerül megtudni a fájó igazságot: Megerőszakolták, és ami rosszabb, teherbe esett. 

Kíra depresszió helyett egész más betegségbe esik: a súlyos elmebajba. Néha elveszti az önuralmát magán, és célja, a bosszú érdekében akár tömegeket is képes hidegvérrel megölni. Az apa megkeresése lesz a cél, ám sajnos a gyanúsítottak listája elég hosszú. Persze Kíra minden gyanús alakot megölhetne, de biztos a halál a legfájóbb bosszú? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése